"Patacón pisao"

"Patacón pisao"

Hey everyone, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, "Patacón pisao". One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

"Patacón pisao" is one of the most favored of current trending foods on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look fantastic. "Patacón pisao" is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from "Patacón pisao", starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare "Patacón pisao" delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make "Patacón pisao" is 20 patacones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook "Patacón pisao" estimated approx 20-30 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook "Patacón pisao" using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Hace más de 20 años que aprendí a hacerlo de las manos del colombiano más perfeccionista y más creativo que he conocido en mi vida. El plátano macho es un misterio para quien no lo conoce, para quien lo ha probado es una suerte de patata que no defrauda a nadie, su versión madura tiene un dulzor increíble para hacerlo a la plancha y acompañar cualquier comida. Esta receta se hace con el plátano macho verde.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make "Patacón pisao":

  1. 2 plátanos machos verdes
  2. bastante cantidad aceite de girasol
  3. 2 dientes ajo
  4. abundante sal
  5. 1 bol pequeño agua
  6. queso para acompañar

Instructions to make to make "Patacón pisao"

  1. Lo primero es pelar el plátano macho verde y tiene su injundia pues la piel está muy pegada. Aconsejo cortarle las puntas y luego a la mitad, para a continuación pasar la punta del cuchillo a lo largo pero solo a medio centímetro, con la hoja en horizontal, introducir el cuchillo y a modo de palanca levantar la piel del plátano a lo largo y poco a poco, irá saliendo su capa más superficial. Una vez pelado, cortar cada mitad en 4 o cinco rodajas gordas, yo prefiero patacones más pequeños y 5 hice
  2. Preparar una sartén pequeña y honda con bastante cantidad de aceite, a fuego medio (en mis mandos de 6 le puse 3-4) si se pone más fuerte se dora rápido, pero por dentro quedaría más crudo. Mientras se calienta preparar un bol pequeño con agua fría, abundante sal (al probarlo debe quedar saldito) y un ajo machacado. Freír girando los hasta que se doren por todos lados. Sacar a escurrir con papel absorbente
  3. Hay que dejar que se temple, a continuación, entre dos maderas (yo uso una pataconera) aplastarlos con un poco de presión, aquí se pueden dejar más finos o más gruesos, a gusto. Aconsejable poner un papel sulfurado doblado
  4. Una vez aplastados todos, volver a calentar el aceite, esta vez al fuego máximo (5-6) Primero pasar cada tajada aplastada por el agua salada con ajo y muy rápido echar al aceite bien caliente, vigilar que no se queme y darle la vuelta, dorar bien y sacar a papel absorbente. Ya están listos para comer, mejor en caliente, deliciosos con queso, también para acompañar plato combinado que lleve arroz blanco y huevo frito. ¡Disfrutar!

As your experience and confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a little bit basically spicy, you can make simple changes to attain this objective. Simply put, begin making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking skills for novices you do not need to learn them yet just if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes yet its good food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Prepare Super Quick Homemade "Patacón pisao". Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Nidos de carne picada

Mejillones de roca al Albariño con salsa picante

Ensopado de pollo y verduras a la cúrcuma