Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos

Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes yummy. Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos estimated approx 20 minutos.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

El chorizo elaborado por mis padres, estaba siempre muy presente en nuestras comidas. En diciembre hacían la matanza del cerdo, era un momento que además de mucho trabajo, porque durante 3 días se preparaba la carne que después comeríamos todo el año, también era un momento muy entrañable. Venían los vecinos para ayudar, siendo luego correspondidos, como es natural. Mi madre siempre congelaba unos cuantos chorizos frescos para que mis tíos que vivían en la ciudad los pudieran comer en verano cuando venían a vernos. El sabor del chorizo varía en todas sus formas, curado, frito, cocido, asado, fresco... Mis tíos apreciaban mucho este plato también por las judías verdes recién traídas de la huerta y cómo no, las tan sabrosas patatas gallegas. Siempre tan ricas #lasrecetasdemama

Ingredients and spices that need to be Get to make Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos:

  1. 1 kg. patatas
  2. 1/2 kg. judías verdes
  3. 4 chorizos frescos
  4. 1 diente ajo
  5. Pimentón dulce
  6. Aceite de oliva
  7. Sal

Instructions to make to make Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos

  1. Pelar las patatas y lavar las judías verdes quitándoles las puntitas de los dos extremos. Partir las judías verdes por la mitad o en varios trozos si son muy grandes.
  2. En una cacerola poner agua con sal e introducir las patatas enteritas si son pequeñas, y si son normales hacer cachelos (consiste en cortar las patatas rompiéndolas antes de llegar al final del corte).
  3. Cuando el agua comience a hervir se introducen las judías verdes y dejaremos cocer durante 15-20 minutos, hasta que las patatas estén cocidas. Es fácil comprobarlo picándolas con un tenedor.
  4. Aparte en otra cacerola cocer los chorizos introduciéndolos en agua fría. Poner al fuego y contar 15 minutos a partir de que hiervan, aunque pueden estar algo más. Los chorizos frescos deben de comenzar a cocer en agua fría, si no se puede romper la piel y les entrará agua y perdiendo así gran parte de su sabor.
  5. En una sartén con medio vaso de aceite de oliva, freír los ajos y retirar cuando comiencen a dorarse. Dejar que el aceite se temple. Como el aceite sigue caliente terminarán de dorarse. Incorporar una cucharadita de pimentón dulce. Este método hará que el pimentón no se queme. A esta salsa mi madre le llamaba “rustrido”.
  6. Escurrir las patatas y las judías verdes. Servir con el « rustrido » a gusto de cada uno y un chorizo. Cuidado con el chorizo fresco porque si no se rompió la tripa que lo recubre durante la cocción, tendrá líquido y puede manchar la ropa cuando se corte.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet and adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you want to offer a recipe that uses less or more ingredients or is a little bit basically hot, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental cooking skills for novices you don't need to discover them yet just if you master some easy cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and simple lunch dishes yet its great food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Award-winning Patatas cocidas con judías verdes y chorizos frescos. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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