Migas extremeñas

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Migas extremeñas. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Migas extremeñas is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Migas extremeñas is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Migas extremeñas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Migas extremeñas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Migas extremeñas is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Migas extremeñas using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
#árbolnavideño 
En homenaje a mi padre que recuerdo como le gustaba ir picando y picando las migas en la sartén hasta que estaban bien doradas y sueltas. Una comida familiar, completa y contundente que seguro que gusta a todo el mundo.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Migas extremeñas:
- 500 grs. pan blanco del día anterior
- 2 Lonchas panceta como de un cm. de grueso (+/- 300 grs.)
- 250 grs. Chistorra o chorizos de freír
- 1 cabeza ajos
- 1/2 Pimiento verde
- Pimentón de la Vera
- Aceite de oliva virgen extra
- Sal
- Orégano
- Agua
- 5 Huevos fritos
- Uvas, mandarina y/o aceitunas machadas para acompañar
Instructions to make to make Migas extremeñas
- Cortamos el pan (mejor si es blanco y de uno o dos días atrás) en trozos pequeños y lo dejamos en un recipiente profundo. También lo venden ya picado.
- En un vaso con agua echamos una cucharadita de pimentón y otra de sal; removemos y con éste caldo mojaremos el pan intentando que se humedezca todo por igual. Lo cubrimos con un paño y lo reservamos en el frigorífico desde la noche anterior a cuando vayamos a preparar las migas. 
- En una sartén amplia o una cacerola echamos un buen chorro de AOVE y cuando esté caliente incorporamos primero los dientes de ajo sin pelar (pero golpeados para que se raje la piel) y el pimiento cortado en dados de un centímetro. Antes de que los ajos estén fritos añadimos la panceta cortada en tiras y cuando esté ya dorada, la chistorra troceada. Añadimos una pizca de orégano y cuando lo tenemos todo frito y dorado lo retiramos y reservamos sobre un papel absorbente.   
- En el mismo aceite del refrito echamos el pan y a fuego medio/bajo lo vamos tostando sin dejar de removerlo para que no se queme en el fondo y con la paleta podemos ir picándolo un poco más según vamos volteando hasta conseguir que el pan esté tostado y suelto pero no seco. (si es necesario podemos humedecerlo salpicando un poco de agua)
- Antes de retirar del fuego volvemos a reincorporar los ingredientes que habíamos apartado para calentarlo todo junto y lo emplatamos con un huevo frito encima de las migas.
- Para acompañarlas: seguro que en cada casa se comen de forma distinta y para ello puedes poner aceitunas machadas y aliñadas al estilo extremeño y/o uvas y gajos de mandarina directamente en los platos o en cazuelitas aparte. 
- Y ahora 😋 ¡¡ a disfrutarlas!!
As your experience and also confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet as well as adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a dish that uses less or more components or is a little basically hot, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you don't require to learn them however just if you grasp some easy food preparation techniques.
This isn't a full overview to quick as well as easy lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Super Quick Homemade Migas extremeñas. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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