Empanadas árabes ~ Sfijas

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Empanadas árabes ~ Sfijas. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Empanadas árabes ~ Sfijas is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Empanadas árabes ~ Sfijas is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Empanadas árabes ~ Sfijas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadas árabes ~ Sfijas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Empanadas árabes ~ Sfijas using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Esta receta la aprendí de mi suegra, descendiente de árabes. Fue la primer comida que me sirvió cuando entré a su casa. Increíble sabor, rápida y fácil preparación. Quien las prueba las AMA!!!
No podía dejar de agregarla a #mirecetario
Ingredients and spices that need to be Take to make Empanadas árabes ~ Sfijas:
- 1 kg carne molida con un poco de grasa (rinde 5 doc aprox)
- 1 kg cebolla
- 1 pimiento verde o rojo grande (prefiero el verde)
- 100 gr manteca
- Sal, pimienta blanca y comino (abajo las proporciones⬇)
- Limón 2 o 3 depende si gusta muy alimonada o no😁
- 500 a 600 gr Tomate perita fresco no muy blandito
- Tapas para empanadas común (no las árabes, son enormes)
- GANAS Y AMOR!!!
Steps to make to make Empanadas árabes ~ Sfijas
- Picar la cebolla y el pimiento. Para ahorrar tiempo y quede parejo uso la procesadora.  
- En una olla colocar la manteca y la verdura procesada. Rehogar. Colocar la carne molida -en donde vivo le llamamos sobaco al corte de carne que tiene un poco de grasa y se usa para las empanadas- Ayudados con una espátula desarmamos los "pelotones" de carne para que así se cocine todo parejo.  
- Agregar las ESPECIAS: más que fácil. Calculamos por kilo de carne: 1 cucharada sopera de sal fina, una de comino molido y 1/2 de pimienta. Si te gusta más fuerte el sabor se agrega más comino, si te gusta más picante se agrega más pimienta blanca. Una vez que se cocinó bien la carne se puede probar el sabor.  
- Logrado el sabor deseado, apagamos el fuego y agregamos inmediatamente el jugo de los limones. Como verán el relleno ya esta COCIDO. El limón le dará ese toque de sabor que todos buscan cuando comen las sfijas. Si se desea se agrega más limón. Yo les recomiendo que las hagan siguiendo esta receta. No se van a arrepentir! 
- Dejar ENFRIAR! Por lo tanto este relleno se debe preparar de un día para el otro si es que van a hacer en cantidad. Lo ideal es esperar que alcance la temperatura ambiente y luego llevar la olla a la heladera para que enfríe toda la noche y los jugos se solidifiquen.
- ARMADO: Picar los tomates en cubitos pequeños, integrarlos al relleno frío y mezclar bien. Tomar una tapa, colocar agua en los bordes, una porción de relleno del tamaño de la cuchara de sopa y cerrar bien. Colocar un poco de aceite en la fuente de horno, acomodar las empanadas y cocinar dorando de abajo y de arriba. (Foto: las empanadas las guardo separadas individualmente con los separadores plásticos que trae la masa) 
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more ingredients or is a bit more or less spicy, you can make straightforward adjustments to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes on time. As for fundamental food preparation skills for novices you don't need to learn them yet just if you master some simple cooking strategies.
This isn't a full guide to quick and easy lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Empanadas árabes ~ Sfijas. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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