Albóndigas en salsa de tomate

Albóndigas en salsa de tomate

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas en salsa de tomate. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa de tomate is one of the most favored of current trending foods in the world. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Albóndigas en salsa de tomate is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de tomate is 4 personas (28 unidades). So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de tomate estimated approx 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas en salsa de tomate using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Un plato tradicional común en diversas culturas gastronómicas que todo, o casi todo el mundo conoce. Personalmente, me transporta a la cocina de mi madre, especialmente, después de haber comido, cuando la cocina ya se ha recogido y todo está guardado... incluidas las albóndigas sobrantes, que siempre dejaba en un plato dentro del horno... entonces, esperaba un tiempo prudente, entraba a la cocina y si no habían moros en la costa ¡zas! desaparecían como por arte de magia, menos dos o tres para que no se notara... según yo... el caso es, que al cabo de un rato, mi mamá haciendo como que nada sabía, siempre me preguntaba lo mismo "¿y para qué dejas esas pocas en el plato?"... de lo que yo no me daba cuenta, era que ella sabía que estas bolitas de carne eran una de mis debilidades y las dejaba allí, simplemente para darme gusto. Aquí las dejo, para todos quienes deseen probarlas. ¡bon appétit!

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas en salsa de tomate:

  1. 250 grs. carne molida
  2. 250 grs. salsa de tomate
  3. 2 huevos
  4. 1/2 cebolla picada finita
  5. 1 o 2 dientes ajo rallado
  6. 4 cucharadas perejil picado fino
  7. 2 cubitos concentrado carne desmenuzados o sal (una de las dos opciones)
  8. 1 taza pan rallado muy fino
  9. c/n harina
  10. Aceite, orégano y pimienta a gusto
  11. 1/2 taza agua

Instructions to make to make Albóndigas en salsa de tomate

  1. Preparar los ingredientes señalados. En unas dos cucharadas de aceite, sofreír el ajo y la cebolla por unos tres minutos. En un bowl, juntar la carne con los huevos, el sofrito de ajo y cebolla, el perejil, los concentrados de carne desmenuzados (o sal), los condimentos y la mitad del pan rallado (reservar la otra mitad por si fuera necesario agregar un poco más)
  2. Mezclar todo muy bien hasta lograr una especie de pasta compacta y firme (si es necesario, agregar un poco más de pan rallado). Con la ayuda de una cuchara, sacar pequeñas porciones de la mezcla y con las manos, darles forma de bolitas (no más grandes que una pelota de ping pong). Pasarlas por la harina y reservar.
  3. Calentar un chorrito de aceite y sellar las albóndigas por todos sus lados. Una vez selladas, retirarlas del fuego y reservar. En una cacerola de base extendida, calentar la salsa de tomate condimentada con un poco de orégano junto con 1/2 taza de agua hasta que suelte el hervor.
  4. Incorporar las albóndigas a la salsa, bajar el fuego a potencia media, tapar la cacerola y cocinar unos 10 minutos aproximadamente cuidando que la salsa no se seque. Servir con el acompañamiento que se desee.

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that uses less or more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make straightforward modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes promptly. As for fundamental food preparation abilities for novices you don't need to discover them however just if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and also simple lunch dishes however its good something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Favorite Albóndigas en salsa de tomate. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Nidos de carne picada

Mejillones de roca al Albariño con salsa picante

Ensopado de pollo y verduras a la cúrcuma