GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE

GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE is one of the most favored of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE using 24 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Me gusta mucho cocinar con yerbas frescas. El aroma y sabor que le da a las comidas es incomparable. En un metro cuadrado de tierra tengo tomillo, orégano, romero, albahaca y perejil para el alcance de la mano. Cuando volvimos de Chile a New York ya estaba todo crecido, listo para disfrutarlo. #cerveza!!

Ingredients and spices that need to be Take to make GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE:

  1. 1,100 g/38.8 oz muslos de pollo sin piel (6 muslos de pollo)
  2. adobo para el pollo
  3. 2 diente ajo picados
  4. 3/4 cucharadita sal
  5. 1/4 cucharadita pimienta negra
  6. 2 cucharaditas orégano fresco picado
  7. 1 cucharadita hojitas de tomillo fresco
  8. otros ingredientes
  9. 1 y ½ cucharaditas de aceite de oliva
  10. 1/4 taza chalotes cortados en cuadritos
  11. 1/2 taza zanahorias cortadas en rodajas
  12. 1/2 taza apio cortado en trocitos diagonales
  13. 1 cerveza
  14. 1 taza salsa de tomate
  15. 1 hoja laurel
  16. 5 hojas albahaca fresca cortada en tiritas
  17. vegetales grillados
  18. 1 succino verde
  19. 1 zapallito amarillo
  20. 1 cucharada aceite de oliva
  21. 2 dientes ajo picado
  22. 1 cucharadita orégano picado
  23. 2 cucharadas mantequilla
  24. Sal y pimienta a su gusto

Steps to make to make GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE

  1. Secar el pollo con papel toalla.
    Sazonar los muslos de pollo con ajo, sal, pimienta, orégano y tomillo. Dejar adobado a temperatura ambiente por 1 hora.
    Calentar una sartén a fuego moderado con el aceite y dorar los muslos de pollo por ambos lados. Reservar.
    En la misma sartén sin limpiar saltear los chalotes con la zanahoria y el apio.
  2. Desglasar la sartén con una cerveza y dejar que se evapore algo.
    Añadir ½ taza de agua, la salsa de tomate, laurel, la albahaca y mezclar.
  3. Poner el pollo en la salsa de tomate y tapar. Cocinar a fuego lento por unos 15 minutos por lado.
    Si desea que la salsa le quede algo más espesa puede cocinar unos minutos sin tapar para que se evapore parte del líquido.
    Servir con los zapallitos verdes y amarillos grillados.

    1 PORCIÓN
    Calorías 219.3, Grasas 7.9 g, Carbohidratos 5.3 g, Proteínas. 1 g
  4. Método
    Cortar en rodajas a lo largo el succino y el zapallito amarillo.
    Untar con aceite ambos lados de los vegetales.
    Calentar bien una parrilla o plancha. Marcar y cocinar los vegetales. Cuando un lado de los vegetales está cocinado dar vuelta y sazonar con sal y pimienta el lado cocinado, repetir con el otro lado.
  5. En una sartén pequeña calentar la mantequilla y cocinar el ajo con el orégano, una vez que esté comenzando a dorar el ajo retirar y sazonar con ello los vegetales.

    1 PORCIÓN
    Calorías 138, Grasas 11.9 g, Carbohidratos 21.2 g, Proteínas 2.7 g

As your experience and self-confidence grows, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more components or is a bit basically zesty, you can make simple changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet only if you master some easy food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes but its good something to chew on. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Any-night-of-the-week GUISADO DE POLLO CON YERBAS FRESCAS Y VEGETALES GRILLADOS. KETO. JON STYLE. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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