Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes delicious. Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa is 4 raciones.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa estimated approx 30 minutos..
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
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#Glutenfree 
#DelaCocinaalaMesa 
Un delicioso primer plato de patata, puerro y caldo de verduras con guarnición de tiras de puerro crujientes. Ideal para una comida o cena especial en familia y, sobre todo entrar en calor.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa:
- 75 gr mantequilla
- 250 gr puerro (parte blanca), la verde la reservamos
- 700 gr patatas
- 1 litro caldo de verduras
- Al gusto sal y pimienta blanca molida
- Aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa
- Retiramos la parte verde del puerro y la reservamos para el crujiente. Cortamos la parte blanca a lo largo y, después cada mitad en tiras. Lavamos bien hasta que no queden restos de tierra y escurrimos a conciencia.
- Calentamos 65 gr de mantequilla en una cazuela y rehogamos las tiras de puerro durante cinco minutos a fuego medio. Las patatas las pelamos, lavamos, secamos y cortamos en trozos de igual tamaño. Añadimos los trozos de patatas a la cazuela, removemos y regamos con el caldo de verduras. Subimos el fuego al máximo para que arranque el hervor, bajamos y dejamos cocer a fuego suave durante quince minutos o hasta que la patata esté tierna.
- Mientras tanto, de la parte verde del puerro sacamos la parte más amarilla del interior, la lavamos muy bien, secamos y cortamos en tiras finas. Ponemos una sartén al fuego con un poco de AOVE, en ese aceite vamos friendo por tandas las tiras de puerro sin que lleguen a torrarse, sacamos y ponemos sobre papel de cocina, para escurrir del exceso de grasa. Reservamos.
- Cuando la patata esté cocida junto con las tiras de puerro cocidas trituramos en una batidora potente probamos y ajustamos el punto de sal y pimienta al gusto. Pasamos después la crema por un chino. Lo importante es que el resultado sea aterciopelado y, sin grumos.
- Agregamos la mantequilla restante y removemos para que incorpore a la crema al tiempo que se funde. Con esto conseguimos dar un toque de brillo a nuestra Parmentier. Servimos inmediatamente, con las tiras crujientes de puerro. El resultado es exquisito. ¡Buen Provecho! ¡Salud!
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little essentially hot, you can make straightforward changes to achieve this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for novices you don't need to learn them yet just if you grasp some easy food preparation techniques.
This isn't a complete guide to quick and very easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Crema Parmentier, un clásico de la gastronomía francesa. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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